Trei motive pentru care sa incepi o tranzactie pe CryptoCoin.pro

0
Trei motive pentru care sa incepi o tranzactie pe CryptoCoin.pro

Site-urile pentru tanzactionarea monedelor virtuale au inceput sa fie din ce in ce mai cautate in ultima perioada, dat fiind interesul pentru acestea, cauzat de cresterea spectaculoasa in valoare. Exemplul cel mai concludent este cel al Bitcoin, care in decurs de numai un an a crescut de mai bine de sase ori.

Acest lucru nu reprezinta insa o regula, astfel incat la momentul vorbirii, valoarea i-a scazut cu procente bune fata de varful inregistrat la inceputul anului. Chiar si asa, pentru cineva care a investit in Bitcoin pe parcursul anului trecut, spre exemplu, cotatiile la care s-a ajuns astazi reprezinta un profit garantat, mai mult decat substantial. Cum faci insa sa intri in lumea tranzaciilor cu monede virtuale?

Poate intra oricine pe un astfel de site si care sunt regulile pe care trebuie sa le urmezi? Dar, mai ales, merita sa investesti in Bitcoin sau in alte monede asemanatoare? Raspunsul este cu siguranta unul afirmativ, iar principalele argumente le vom prezenta in cele ce urmeaza.

Este o moneda rapida

In primul rand, atunci cand vorbim despre Bitcoin, vorbim despre o moneda rapida, iar acest lucru trebuie cuantificat in timpul pe care aceasta il parcurge de la un posesor la altul. Astfel, daca in sistemul bancar clasic o tranzactie poate dura si cateva zile, pana cand banii ajung efectic in contul beneficiarului, la Bitcoin lucrurile stau radical diferit, ins ensul ca moneda ajunge aproape instantaneu in contul doritorului.

Singura conditie este validarea tranzactiei de catre doua sau chiar patru ori sase persoane, pentru siguranta maxima. Drept urmare, atunci cand dorim sa tranzactionam Bitcoin sau alte monede virtuale, tot ceea ce avem de facut este sa accesam contul nostru cu ajutorul cheii private. Odata ce am efectuat un transfer de moneda, aceasta va figura aproape instantaneu in contul beneficiarului acestui schimb.

Moneda virtuala este ieftina

Mai apoi, monedele virtuale sunt extrem de ieftine. Nu in sensul paritatii la care pot fi ele achizitionate, intrucat aceasta este o variabila pe care nu o putem anticipa atat de usor. Monedele virtuale sunt ieftine prin prisma lipsei oricaror taxe si comisioane.

Astfel, spre deosebire de sistemul bancar traditional, aici nu vom avea de a face nici cu birocratia excesiva, nici cu teancurile de hartii sau statul la rand pentru completarea de formulare si depunerile la ghiseu. Practic, nefacand parte din sistemul bancar si fiscal traditional, monedele virtuale nu pot fi supuse impozitarii si nici comisionarii. Nu va ascundem insa faptul ca autoritatile se chiunuie la acest moment sa gaseasca solutii de impozitare a Bitcoin si a celorlalte monede virtuale, ins afara prea mare succes.

Cat se poate de discreta

Nu in ultimul rand, Bircoin este o moneda cat se poate de discreta. Tranzactiile tale pe CryptoCoin.pro sunt cat se poate de confidentiale, in sensul ca, daca nu doresti, nimeni nu va sti ce sume ai tranzactionat si cati bani ai in cont. Nu in ultimul rand, la tranzactiile Bitcoin nu esti obligat sa iti da numele sau datele din buletin. Poti foarte simplu sa apelezi la un nume de utilizator care sa te reprezinte si atat.