Tipuri de genti pe care ar trebui sa le ai

0
Tipuri de genti pe care ar trebui sa le ai

Daca ii vei cere unei femei sa detina doar o singura geanta in garderoba iti va spune probabil ca este imposibil. Asta deoarece oricat de multe genti dama de firma versatile ar exista, inca nu exista modelul care sa raspunda tuturor nevoilor unei femei.

O geanta ar trebui sa fie in primul rand practica si sa-ti puna la dispozitie cat mai mult spatiu pentru toate lucrurile de care nu te poti lipsi. Apoi, aceasta este considerata adesea o mana de ajutor pentru obtinerea unui look cat mai atragator.

O geanta are uneori rolul de a completa o tinuta si de a-i oferi stralucire. Practic, este acel detaliu care poate scoate o tinuta din anonimat.

O singura geanta nu poate indeplini toate aceste cerinte. Din acest motiv consideram ca in garderoba unei genti ar trebui sa se regaseasca mai multe modele de diferite tipuri. Despre tipurile de genti pe care trebuie sa le ai vom vorbi in randurile urmatoare.

Am pregatit impreuna cu echipa de la Portofelultau.ro cateva recomandari de genti care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba ta. Iata care sunt acestea:

Geanta de dimensiuni mari sau supradimensionata

Un prim tip de geanta care nu ar trebui sa iti lipseasca este reprezentat de geanta supradimensionata. Cunoscuta pentru spatiul de depozitare generos pe care ni-l ofera, aceasta este ideala pentru mamici dar si pentru femeile care de regula poarta cu ele o multime de lucruri importante.

Aspectul sau este atragator si poate fi purtata atat la o tinuta casual cat si la una de tip office. Alegerea iti apartine.

Geanta de tip plic

Geanta de tip plic este folosita de regula la evenimentele care necesita o tinuta cat mai eleganta.

Plusul de eleganta insa nu poate fi obtinut asortand o geanta supradimensionata, cea pe care am incadrat-o deja in cu totul alte stiluri, iar de aceea ai nevoie de o gentuta de tip plic.

Eleganta suprema in domeniul gentilor poate fi obtinuta cu ajutorul unei genti de tip plic. Aceasta este o geanta de dimensiuni reduse, deci va trebui sa te rezumi doar la lucrurile strict esentiale.

De apreciat este si diversitatea pe care o putem observa in randul gentilor de tip plic. Indiferent de tinutele pe care le porti adesea, vei gasi cu siguranta cel putin un model cu care sa aduci un plus de eleganta si rafinament acelor tinute.

Geanta de tip office

Sa mergi la locul de munca purtand o geanta de tip plic pare o idee foarte proasta. La locul de munca ai nevoie de o tinuta care sa transmita profesionalism, iar geanta ar trebui sa te ajute in acest sens. De asemenea, geanta office trebuie sa iti permita sa iei cu tine toate lucrurile de care ai nevoie la locul de munca.

Ar trebui asadar ca in garderoba ta sa se regaseasca cel putin o geanta de tip office.

Jobul tau presupune multe calatorii de afaceri si participi adesea la diferite intalniri in interes de serviciu? Geanta de tip office te va insoti in toate aceste calatorii. Are dimensiuni mari, insa nu se pierde nici eleganta, si cu siguranta te va incanta rolul sau practic.

Geanta de tip casual

In momentele acelea in care iti doresti o tinuta care sa iti ofere libertate atunci cand iesi la plimbare, la cumparaturi sau la o cafea cu prietenele tale, ai nevoie de o geanta speciala.

In astfel de momente cea mai potrivita geanta este geanta de tip casual. Aceasta se remarca prin versatilitatea lor dar si prin rolul lor practic.

Tu ai cate o geanta din fiecare categorie prezentata mai sus? Daca raspunsul este negativ, atunci ar trebui sa intri pe Portofelultau.ro pentru a-ti completa garderoba cu gentile de care ai atat de multa nevoie.