Telefon nou sau reconditionat?

0
Telefon nou sau reconditionat?

Daca vrei sa iti cumperi un telefon dar totusi vrei un telefon bun, performant, nou, dar nu ai un buget suficient de mare pentru a-l cumpara pe cel pe care ti-l doresti cel mai mult, sa stii ca ai putea sa optezi pentru varianta de a-l cumpara reconditionat. Foarte multi oameni se tem de a alege aceasta varianta pentru ca ei cred ca vor folosi acel telefon o perioad scurta de timp si dupa care se va strica. Pentru a lamuri ce inseamna a cumpara un telefon reconditionat si pentru ca aceasta frica de a cumpara un telefon reconditionat sa dispara, urmareste randurile de mai jos. 

Haide sa lamurim ce inseamna un telefon reconditionat. Ei bine, acesta presupune faptul ca a fost testat de catre un angajat, un tehnician in momentul in care a sosit un lot de telefoane intr-un depozit. Pentru ca ei sa vada daca exista vreo problema sau nu cu el lot, trebuie sa testeze un singur telefon sa vada daca intampina diferite dificultati in functionare. Daca acel telefon prezinta dificualtati de functionare, inseamna ca este o problema cu intregul lot si va trebui sa il trimita inapoi pentru ca nu pot accepta telefoane defecte. Daca telefonul testat nu prezinta nicio problema, atunci telefoanele din lot vor fi scoase la vanzare, pentru ca nu au niciun defect. Telefonul care a fost testat nu va mai putea fi scos la vanzare cu pretul pe care il are si un telefon care nu a fost testat. El automat va avea un pret mai mic, beneficiind de o reducere fie de 100, 200 sau 300 de lei. Este o suma semnificativa pe care o poti economisi in cazul in care alegi sa cumperi un telefon reconditionat. 

Asa ca, daca vei cumpara, sa presupunem, un Samsung Galaxy A3 2017 sa stii ca nu vei primi un telefon care va fi defect, care nu va functiona sau care va avea ecranul spart, astfel incat sa trebuie sa ii inlocuiesti geamul la Samsung Galaxy A3 2017. Aceasta posibilitatea de a gasi telefonul in momentul in care il primesti este totalmente exclusa. Daca angajatii sau tehnicienii observa ca telefonul prezinta chiar si o minora problema legata atat de functionarea acestuia, cat si de aspect, adica daca are vreo mica fisura in ecran, vor face ceva in privinta aceasta, vor trimite lotul inapoi, dar in niciun caz nu il vor scoate la vanzare cu un pret mult mai mic. 

Acesta fiind spuse, daca nu ai un buget atat de mare incat sa cumperi un telefon nou nout, exista posibilitatea sa il cumperi reconditionat si nu trebuie sa iti fie frica pentru ca el nu va intampina nicio problema nici de functionare, nici de aspect si vei putea chiar sa economisesti o suma semnificativa de bani.