Service Centre – Service GSM de reparatii iPhone, Samsung si Huawei

0
Service Centre – Service GSM de reparatii iPhone, Samsung si Huawei

Telefoanele sunt din ce in ce mai scumpe, mai ales modele noi lansate. Daca vrei sa iti cumperi un telefon nou lansat, trebuie sa ai destul de multi bani deoparte pentru ca are un pret urias, precum Samsung Galaxy Note 20 Ultra, care costa 6.700 de lei. Dar oricum, nu se recomanda sa se cumpere un telefon la lansare pentru ca pe parcursul anului pretul va scadea. Dar exista persoane care isi doresc un anumit model de telefon, doar ca nu si-l permit pentru ca este prea scump si atunci aleg sa se orienteze catre alt model mai ieftin si evita sa abordeze varianta de a-l cumpara resigilat, putand sa beneficieze de o reducere de aproximativ 200-300 de lei, pentru ca au o oarecare teama ca vor primi un telefon nefunctional sau spart. Bineinteles ca acest lucru este imposibil. Pentru a lamuri ce inseamna un telefon resigilat, te invit sa fii cu ochii pe randurile ce vor urma. 

Atunci cand o persoana isi cumpara un telefon, il foloseste pentru o perioada scurta de timp, doar ca isi da seama ca nu functioneService Centreaza asa cum ar fi vrut, ca ar fi avut asteptari mai mari de la acel telefon sau diverse alte motive si are dreptul de a-l returna in perioada maxima de 30 de zile. Dar inainte de a se accepta returul, se verifica starea telefonul, iar daca telefonul este zgariat, spart sau are alte defectiuni, nu va fi acceptat returul pentru ca nu se mai poate expune la vanzare un telefon zgariat, spart sau cu alte defectiuni. Dar daca telefonul se afla intr-o stare buna, returul va fi acceptat, persoana isi va primi banii inapoi si telefonul va fi expus la vanzare cu un pret mai mic de cat cel initial cu aproximativ 200-300 de lei. Asa ca, daca nu ai suficienti bani de a-ti cumpara un telefon care este prea scump nou nout, poti sa te gandesti sa iei in considerare varianta de a-l cumpara resigilat, mai ales daca iti lipsesc acei 200-300 de lei si nu trebuie sa iti fie frica, pentru ca nu vei ajunge la un service centre pentru reparatii cu el, decat daca il strici tu. 

De cele mai multe ori, atunci cand persoanele vad ca un singur telefon este la reducere si celelalte din acelasi model nu sunt reduse, se gandesc ca acel telefon redus are vreo problema si pretul mic este afisat pentru a se vinde mai repede, dar de fapt este resigilat. 

Asa ca, un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana pentru o perioada maxima de 30 de zile, dupa care l-a returnat din varii motive si daca telefonul se afla intr-o stare buna, returul se va accepta si se va scoate la vanzare cu o reducere de 200-300 de lei. Un telefon resigilat inseamna un telefon folosit de catre o alta persoana inaintea ta.