Reparatii termopane

0
Reparatii termopane

In acest articol vom discuta despre termopane, reparatiile geamurilor termopane si firmele de reparatii termopane din bucuresti. Dupa cum stim, geamurile termopane sunt fabricate dintr-un material PVC, prescurtare de la policlorura de vinil. PVC este o substanta cu doua forme, ‘forma dura’ si ‘forma moale’. De obicei in construirea geamurilor termopane se foloseste cu precadere ‘forma moale’ a PVC-ului. Desi geamurile termopane sunt din ce in ce mai raspandite in ultima perioada datorita caractersiticilor sale, va vom prezenta avantajele montarii geamurilor termopane dar si dezavantajele acestora.

Mai multe detalii pe plase-tantari.com

Dintre avantajele montarii de geamuri termopane enumeram faptul ca puteti scapa de aparitia condensului in camera in care montati termopanele, caldura este pastrata in casa pe timpul iernii, iar pe timpul verii se pastreaza racoarea. De asemeana geamurile termopan asigura o izolare fonica adecvata a locuintei. De cele mai multe ori sticla din geamurile termopan filtreaza caldura si nu permite producerea efectului de sera, datorita faptului ca permit trecerea luminii in interior. Un alt avantaj mai degraba estetic, este acela ca puteti sa alegeti o sticla reflectorizanta in cazul in care locuiti la etaje inferioare sau la casa si doriti putina intimtate. Fereastra termopan prezinta orificii in partea inferioara a acesteia dinspre exterior, astfel incat aerul rece care vine de afara patrunde prin fereastra se incalzeste inauntru si va intra in camera cald. Daca optati pentru o plasa pentru insecte puteti sa uitati de grija tantarilor. Dintre dezavantaje enumeram costul relativ ridicat, in comparatie cu ferestrele cu rame din lemn sau tabla, iar in cazul in care ferestrele termopane nu sunt montate adecvat pot permite aparitia condensului in camera pe peretii exteriori.

Acum ca stim care sunt care ar fi avantajele si dezavantajele montarii de termopane putem trece la cele mai comune probleme atunci cand vine vorba de acestea, si de ce este necesar sa apelati la reparatii termopane. Una dintre probleme comune cand vine vorba de reparatii termopane este spargerea acestora, desi multe persoane considera acest lucru greu de realizat, geamurile termopane se pot sparge, astfel ca atunci cand va treziti cu geamul dumneavoastra termopan spart, ar fi indicat sa apelati la o firma de reparatii termopane. O alta problema comuna este legata de mecanismul de inchidere care dupa un anumit timp si datorita utilizarii incorecte sau a bruscarii se poate deregla, astfel fiind necesara o reglare a acestuia. In cazul in care fereastra dumneavoastra termopan este prevazuta cu o deschidere simpla, puteti apela la serviciile unei firme de reparatii termopane pentru a trece de la deschiderea simpla la o fereastra termopana oscilobatanta. O alta problema comuna pentru care este posibil sa apelati la reparatii termopane ar fi stricarea plasei de tantari, careia poate sa i se defecteze sistemul de inchidere.