Primele semne ca ai ales gresit culoarea vopselei

0
Primele semne ca ai ales gresit culoarea vopselei

Alegerea culorii cu care sa vopsesti o incapere ar putea fi aproape de partea de sus a oricarei liste de stres. Incurajat de intentii bune si de ore petrecute in fata televizorului la emisiuni de decorare, in capul tau se creeaza o stare de spirit plina de speranta. Sperantele sunt usor estompate atunci cand te confrunti cu mii de optiuni de culoare, dar iti faci curaj si alegi nuanta pe care o crezi perfecta pentru spatiul tau.

Noua vopsea merge usor pe pereti si la inceput te simti foarte bine cu privire la alegerea facuta. Aceasta culoare pare a se potrivi cu noua canapea sau dulapuri si arata la fel ca in fotografia dupa care te-ai inspirat. Pe masura ce saptamanile trec insa, incepi sa te simti un pic tulburat, atunci cand intri in casa si nu mai esti sigur de ce si te intrebi daca nu cumva ai ales gresit culoarea vopselei.

Iata care sunt semnele ca asa ai  si facut.

Arati groaznic in camera – Acesta este un semn subtil care poate fi usor pierdut din vedere. Tot ce trebuie este o nuanta gresita pentru a schimba aspectul cuiva intr-o camera. Cele mai frecvente cazuri implica culoarea verde si gri in baie sau in orice camera in care te vezi intr-o oglinda. Daca sunteti pentru alegerea unui verde pentru baie, optati pentru nuante calde si pastrati restul culorilor pe partea de neutru. Spatiul unde veti vedea fata pentru prima data in fiecare dimineata, nu este locul potrivit pentru o culoare trendy, extrema. Rozul, piersica si albastrul deschis pot fi foarte magulitoare.

Aveti grija cu culoarea din sala de mese, de asemenea. Exista un motiv pentru care lumina lumanarilor este atat de populara pentru luat masa. Lumina calda face orice ten tandru si atragator. Pastreaza stralucirea in minte atunci cand va alegeti culorile pentru sala de mese.

Aprinzi mai multe lumini – Vei sti ca o culoare este prea intunecata, daca simti nevoia sa aprinzi mai multe lumini decat ai avut in trecut. Daca eviti unele sarcini care necesita mai multa lumina si le faci in prealabil in camera, atunci culoarea pe care ai ales-o este prea intunecata. O culoare de vopsea care este prea intunecata, nu numai ca afecteaza lumina din spatiu, dar il poate face sa para mai mic. Daca esti sigur ca culoarea pe care ai ales-o este prea inchisa si schimbul de lumini nu l-ai facut inca, ia in considerare pastrarea unui perete in care culoarea este accentuata si revopseste ceilalti peretii cu o nuanta mai deschisa din aceeasi culoare pentru un aspect armonios.