Parfum De Dama Sarah Jessica Parker Lovely Eau De Parfum 100ml

0
Parfum De Dama Sarah Jessica Parker Lovely Eau De Parfum 100ml

Parfumul Lovely Sarah Jessica Parker este realizat sub brandul celebrei vedete din filum Sex and the City un mate talent al cinematografiei contemporane care a intrat pentru prima data in diustria parfumurilor in 2005 moment in care a prezentat produsul Lovely.

Din martie 2007 a lansat prima linie vestimentara in pareneriat cu marele lant de magazine Steve and Barry. Tot din 2007 insa il iulie a introdus cel de al doilea parfum denumti Covet. Succesul dobandit de cele doua parfumuri a facut ca in 2009 sa fie lansata noua linie de parfumuri care contine 3 parfumuri renumite Dawn, Endless si Twilight.

Parfum De Dama Sarah Jessica Parker Lovely Eau De Parfum 100ml are drept note de baza mosc si chihlimbar, notele inima sau medii sunt de cedru, orhidee si parchouli iar notele de varf sumt bergamota, lavanda, mandarina si marul. Acest parfum este incadrat in grupa de parfumuri lemnoase si florale.

Este un parfum romantic destinat femeilor senzuale si moderne. Imaginea si aroma acestui brand renumit este actrita americana Sarah Jessica Parker. Incantatorul parfum simbolizeaza furmusetea, iubirea si tandretea. Acest parfum te invaluie in farmecul si in eleganta lui.

Notele de varf au fost date de esentele delicate de mar, lavanda si vergamota. Notele centrale sunt garoafele si lemnul de cedru, orhideea seducatoare si patchouli aromat.

Compozitia acestea floral lemnoasa va aduce o atingere de claritate si de armonie reconfortanta. Notele incantatoare de baza sunt dominate de mosc si chihlimbar alb. Astfel, parfumul urmeaza sa te insoteasca la fiecare pas. Parfumul acesta te va umple cu un sentiment placut de lejeritate si lasa pe piele esenta delicata a iubirii.

Atunci cand vrei un parfum delicat si elegant care sa te faca sa te simti bine si sa atragi atentia asupra ta in cel mai pozitiv mod recomandarea noastra este sa il folosesti. Este un parfum pe care toti il vor remarca atat pentru senzualitate cat si pentru notele florale superbe. Mixul intre senzual si fresh face ca acest parfum sa fie cu adevarat unul care merita folosit.

Poate fi purtat la orice eveniment, inclusiv la intalnirile de afaceri pentru ca acest parfum nu te face excesiv de senzuala sau foarte sexy. Este un parfum echilibrat care iti ofera cate putin din toate si care te poate scoate imediat in evidenta.

Vei transmite in primul rand rafinament utilizand acest parfum. Cu ajutorul acestui parfum poti sa fii in prim plan si sa te bucuri de pozitie deoarece toti ochii vor fi pe tine inca de la inceput si daca nu te-am convins inca iti recomandam sa iti pui cea mai frumoasa rochie lunga, sa respiri adanc si sa iesi in multime. Vei vedea efectele de la primii pasi si iti vei da seama ca parfumul este cel care trezeste simturile in jurul tau.

Acest parfum minunat poate fi cumparat la un pret foarte mic raportat la ceea ce ofera si este un parfum care merita cu siguranta toata atentia din partea ta.