Este indicat sa cumparati ochelari de vedere online?

0
Este indicat sa cumparati ochelari de vedere online?

In prezent exista multe persoane care isi cumpara online ochelarii de vedere, asa ca vom discuta in urmatoarele randuri despre acest aspect. Unul dintre avantajele de a cumpara ochelari online este ca optiunile dvs. in rame de ochelari sunt aproape fara sfarsit. Adesea, comerciantii cu amanuntul online au mai multe cadre pentru a alege comparativ cu selectia pe care o gasiti la un magazin optic mic.

De asemenea, alegerile nu se opresc cu cadrele. De asemenea, trebuie sa alegeti designul, materialul si straturile de acoperire pentru lentilele dvs. pentru ochelari. Deciziile pe care trebuie sa le luati atunci cand alegeti oferte ochelari de vedere includ:

  • Care material de lentila este cel mai bun pentru nevoile mele de viziune si stilul de viata?
  • Am nevoie de lentile de policarbonat pentru o siguranta suplimentara?
  • Am nevoie de acoperire rezistenta la zgarieturi pe lentilele mele?
  • Sunt lentilele fotochromice o alegere buna pentru mine?
  • Este important acoperirea antireflexie (AR)? Voi observa diferenta?
  • Care lentile ofera cea mai buna protectie impotriva luminii UV?
  • Am nevoie de lentilele mele pentru a filtra lumina albastra de pe ecranul computerului si dispozitivele digitale?
  • Care material de lentila imi va da lentile mai subtiri si mai usoare?
  • Ce stil de lentile progresive este cel mai bun pentru mine?

Daca va simtiti confortabil sa luati aceste decizii, nu ar trebui sa aveti probleme cu cumpararea de ochelari online. Dar un optician cu cunostinte va poate indruma prin aceste alegeri, astfel incat sa aratati si sa vedeti cele mai bune lucruri in noile dvs. pahare – si sa obtineti si cea mai buna valoare.

Asigurati-va ca noii dvs. ochelari arata excelent pentru dvs.

Cand va faceti cumparaturi intr-un magazin optic traditional si doriti sa stiti cum va priveste o pereche de ochelari, pur si simplu aveti posibilitatea sa ii incercati.

Cand cumparati ochelari online, majoritatea site-urilor au o metoda pentru a incarca o fotografie in stil pasaport cu dvs. si apoi sa suprapuneti imagini de cadre pe fotografia dvs. Unele ofera, de asemenea, sfaturi privind gasirea ochelarilor potriviti pentru forma fetei dvs. si recomanda stiluri de cadre pentru a completa caracteristicile faciale.

Obtinerea celor mai confortabili ochelari

Cat de bine iti potrivesc ochelarii cu fata si capul este o alta problema importanta. Ramele care sunt prea mari sau care nu se incadreaza corect in podul nasului se pot strecura. Nu numai ca sunt inconfortabil, dar de asemenea, puteti obtine o durere de cap daca nu va uitati prin centrele optice ale lentilelor.

In mod alternativ, daca ochelarii sunt prea mici, vor fi inconfortabili si va vor prinde partile laterale ale capului sau ar provoca disconfort in spatele urechilor sau nasului.

Cumpararea de ochelari multifocali online

Bifocalele si lentilele progresive prezinta provocari suplimentare atunci cand se cumpara ochelari online. Montarea acestor lentile multifocale (solicitate de multi oameni dupa varsta de 40 de ani) necesita masuratori suplimentare care nu sunt necesare atunci cand alegeti lentile obisnuite (“o singura viziune”).

De asemenea, lentilele multifocale necesita adesea ajustari subtile ale cadrului, astfel incat diferitele zone optice ale lentilelor sunt pozitionate perfect pentru o vizibilitate clara si confortabila la toate distantele.

Din aceste motive, daca aveti nevoie de lentile multifocale, poate fi mai dificil sa obtineti confortul si claritatea dorita fara o montare personalizata si depanare de catre un optician experimentat.