Despre eleganta masculina, in viziunea ANNA CORI – ce pantofi sunt propusi in colectia acestui brand

0
Despre eleganta masculina, in viziunea ANNA CORI – ce pantofi sunt propusi in colectia acestui brand

Barbatilor nu le sunt rezumate optiunile stilistice. Cand vine vorba de incaltaminte – mai ales cea eleganta, pare mai usor ca asocierea la un costum sa fie despre pantofii de culoare neagra. In trecut, acestia erau de fapt etalonul elegantei si singurii permisi. De-a lungul timpului, optiunile privind pantofii destinati ocaziilor speciale au inceput sa fie mai diversificate, iar acum se poate spune ca sunt stiluri deja indraznete.

Selectia de pantofi eleganti barbati din piele naturala este una care provoaca din punct de vedere stilistic. Asta pentru ca sunt pantofi cu varietate cromatica si nu numai. Acestia sfideaza orice regula clasica si vin sa aduca in prim plan modele moderne si interesante, uneori chiar si prin simplitatea lor.

Repere despre ce inseamna pantofii eleganti pentru barbati

Pentru unii, ideea de pantofi eleganti s-ar putea suprapune perfect cu acel stil pe care nu au cum sa il poarte de zi cu zi. Extravaganti, altfel, luciosi si cat mai iesiti din comun sunt de asemenea atribute ale pantofilor eleganti masculini. Pot fi insa negri, in tonuri de maro, castagne si nu numai. Negrul poate fi la fel de bine si sobru, elegant insa nu este o singura optiune.

Daca ne referim la pantofii de la ANNA CORI, elegant este de asemenea un ton de culoare originala precum matone, in degrade. Sunt preferate culori atipice, intocmai ceea ce va scoate in evidenta bunul gust si preferinta purtatorului pentru un stil luxuriant. Mai indrazneata de atat este paleta cromatica ce include spre exemplu rosu sau, de ce nu, chiar si albastru.

Din punct de vedere al designului perforatiile decorative sunt permise. Acestea dau o nota de rafinament si nu incarca vizual, ci doar completeaza pantoful cu elemente atractive. Sunt preferati pantofii cu inchidere clasica, cu sireturi, desi nici cei monkstyle adica ce dispun de catarame nu sunt exclusi din categoria celor eleganti. Au insa o altfel de alura, sunt ceva mai relaxati ca stil.

Trebuie spus ca celebrii pantofi negri continua sa fie un reper cunoscut. Acestia pot fi oricand o optiune, daca nu sunt vazuti deja ca o idee prea mult exploatata. Insa cand vine vorba de stilul de incaltaminte mocasini, acestia nu sunt potrivit pentru a fi purtati la evenimente de gala, elegante, de prestanta si mai ales seara. Sunt comozi, chic, insa nu potriviti oricand.

O lectie invatata de la branduri precum ANNA CORI este ca incaltamintea nu merita sa fie simpla. Are importanta sa in imaginea unei persoane, este necesara, insa mai presus de orice este etalon al bunului gust si al alegerilor de calitate.

Finisati manual, realizati din piele naturala, dintr-o singura bucata, cu talpa confortabila, pantofii masculini regasiti in magazinele ANNA CORI sunt creati sub influenta stilurilor moderne, inalt calitative si desigur dupa o viziune originala.

Acestia asigura o aparitie uluitoare, dar merita de asemenea sa faca parte din acele tinute armonios compuse din piese vestimentare numaidecat elegante. Descopera intreaga colectie de pantofi pentru barbati, din piele naturala, marca DENIS, care se comercializeaza in magazinele ANNA CORI.