Descriere Bomboane cu miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea

0
Descriere Bomboane cu miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea

Foarte multi parinti se feresc sa le ofere dulciuri copiilor, datorita faptului ca acestea pot avea efecte negative. Este firesc acest lucru in conditiile in care cei mai multi dintre producatorii de dulciuri, vin pe piata cu fel si fel de produse care contin diferite ingrediente care pot fi daunatoare pentru toata lumea, mai ales pentru cei mici.

Ei bine, parintii care isi doresc sa le ofere cele mai bune dulciuri celor mici, si care sa aiba efecte pozitive asupra acestora, isi pot indrepta atentia spre pungile cu Bomboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea Ecologice/Bio de 120g de la WEDDERSPOON, despre care vom discuta in urmatoarele randuri.

Cei mai multi dintre adultii care au cumparat pentru propriul consum sau pentru copilasii lor astfel de Bomboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea Ecologice/Bio, sustin faptul ca acestea ar fi in ideale in lunile reci ale anului (incepand de toamna tarziu si pana primavara).

Se spune de-asemenea despre bomboanele cu miere de Manuka si echinacea, car ar fi capabile sa ofere o senzatie placuta de dulce si confort.

Reteta clasica utilizata de catre producator in ceea ce priveste producerea acestor bomboane, contine numai si numai ingrediente naturale si dintre cele mai inalte standarde. In plus, precizam faptul ca aceste bomboane nu au in compozitia lor ingrediente precum zahar adaugat; si prezentate intr-un ambalaj ecologic.

Bomboanele sunt preparate dupa o reteta care a fost dezvoltata in anul 1950, iar de atunci si pana in clipa de fata, reteta clasica s-a mentinut si a facut cu succes fata timpului. La fel ca in anul 1950 cand a fost dezvoltata reteta, si in zilele noastre bomboanele sunt produse folosind cele mai simple si cele mai naturale ingrediente.

Bomboanele (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea Ecologice/Bio de la WEDDERSPOON sunt certificate ecologic NZ-BIO-003 si sunt cu adevarat speciale dat fiind faptul ca nu contin conservanti si aditivi; nu contin lactoza; nu contin sulfiti; nu contin orz, secara sau grau si sunt fara alune, soia, urme de nuci, lactate si oua.

Bomboanele (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea Ecologice/Bio de la WEDDERSPOON se dizolva complet acoperind intreaga suprafat a gatului, sunt facute cu ingrediente simple, naturale si autentice, si sunt foarte bune la gust, fara sa fie prea dulce sau prea intepator.

Probabil doriti sa aflati si care sunt ingredientele acestor bomboane, asa ca vi le vom prezenta chiar acum: sirop de orez brun, ghimbir macinat (0.6%) si echinacea (0.04%), zahar organic din trestie de zahar, miere de Manuka organica (15.5%).

Mentionam faptul ca aceste bomboane pot fi consumate de catre copii si adulti, insa parintii trebuie sa aiba grija si sa nu ofere astfel de bomboane copiilor care inca nu au implinit varsta de 1 an; nu pentru ca bomboanele ar fi daunatoare, ci pentru ca acestia sunt prea mici si pentru a nu se ineca.

Precizam faptul ca aceste bomboane se pot depozita in conditii normale, nefiind necesara pastrarea la frigider dupa deschidere.

Ei bine, in mare parte acestea sunt cam cele mai importante detalii pe care ar fi indicat sa le cunoasteti cu totii atunci cand vine vorba despre omboane (Dropsuri) cu Miere de Manuka, Ghimbir si Echinacea Ecologice/Bio.