De ce sa folosesti Grammarly pentru a crea continutul pe site-ul tau?

0
De ce sa folosesti Grammarly pentru a crea continutul pe site-ul tau?

Greselile de scriere sunt inevitabile si toti le facem mai devreme sau mai tarziu, dar se vad foarte urat in ochii clientilor. Astfel aveam nevoie de un instrument care sa ma ajute sa scriu corect, dar aveam nevoie si de alte instrumente premium pentru SEO si din acest motiv am ales sa merg pe produse SEO cumparate in grup.

Nici nu a trebuit sa caut mult pentru ca am gasit rapid ceea ce cautam. Am intrat pe linkul de mai sus si am gasit Grammarly alaturi de alte programe, mai exact in jur de 80, pentru SEO la cel mai mic pret posibil si conturile sunt premium.

Iata avantajele pe care Grammarly le are

Raportarea (inclusa gratuit) – la fel ca in clasa a VIII-a, puteti primi un raport care detaliaza exactitatea dvs. in gramatica, ortografie, plagiat si vocabular. Instrumental pentru a va ajuta sa va imbunatatiti in timp.

Preferinte de limba (incluse gratuit) – puteti comuta cu usurinta dialectul englez american, britanic, canadian si australian, navigand la profilul dvs. si schimband preferintele de limba.

Plagiatul verificator (numai Premium) – Gramatically va curata colturile internetului pentru a verifica si pentru a se asigura ca nu s-a efectuat plagiat. Caracteristica super puternica daca folositi ghostwriteri, sunteti un scriitor academic sau doriti sa va asigurati ca continutul dvs. nu este furat.

Imbunatatirea vocabularului (doar Premium) – va ajuta sa va extindeti lexicul si sa scrieti mai clar sugerand alternative si sinonime optimizate in context pentru cuvintele dvs. folosite si repetitive – ceea ce conteaza foarte mult!

Acest program ar fi fost o durere pentru mine daca ar fi trebuit sa deschid un editor si sa-mi pun  scrisul in interiorul sau de fiecare data doar pentru a il face sa lucreze.

Cu toate acestea, multumesc producatorilor, au facut-o astfel incat sa am o multime de optiuni si sa pot beneficia de functiile Grammarly de verificare a gramaticii in aproape orice platforma in care lucrez pentru a include online, social media, in cadrul unor programe importante si multe altele:

Editor gramatic (gratuit): Grammarly are un editor online care va permite sa stocati toate documentele, sa accesati orice computer care are internetul si va ofera toate caracteristicile enumerate mai sus. Puteti introduce in el sau puteti incarca documentele in el. Personal nu folosesc atat de mult.

Extensie de browser (gratuit: Chrome, Safari, Firefox, Edge): Citirea multor mesaje pe Facebook acolo, as dori mai multi oameni sa aiba acest lucru! Instalati extensia Gramatica in browserul dvs. Web si incepeti sa obtineti asistenta si recomandari gramaticale directe.

In prezent, merg prin articolele mele anterioare si folosind acest instrument mic pentru a corecta erorile ingrozitoare pe care le-am pus. Extensia browserului verifica automat comentariile dvs., postarile pe blog, tweet-urile, postarile de pe Facebook, etc. Eu folosesc acest lucru foarte mult!

Grammarly pentru PC-ul Microsoft Office (gratuit): Pentru cei care sunteti indragostiti de Office si utilizati Windows, acesta este cel mai bun instrument. Grammarly pentru Word nu este acceptat pe Mac, totusi.