Cum sa faci un brad de Craciun care va supravietui cu tine timp de zeci de ani?

0
Cum sa faci un brad de Craciun care va supravietui cu tine timp de zeci de ani?

Nu vreti sa cumparati un brad de Craciun nou in fiecare an? Va vom da sfaturi despre cum sa alegeti un brad de Craciun de calitate, cum sa il ingrijiti corespunzator si cum sa il depozitati. Datorita sfaturilor noastre, bradul dumneavoastra poate trai o viata intreaga alaturi de voi.

Alegeti-l pe cel care se potriveste casei voastre

Un brad de Craciun va deveni o parte esentiala a casei in timpul sezonului festiv. De aceea, este important sa va asigurati ca forma, culoarea sau dimensiunea acesteia se potrivesc cu casa voastra.

Chiar inainte de a cumpara bradul, trebuie sa va ganditi unde va fi amplasat. Ar trebui sa masurati locatia data, astfel incat sa stiti care poate fi inaltimea si latimea maxima a bradului. In magazinele online veti gasi brazi de Craciun de diferite inaltimi, de la cei mai mici de 60 cm pana la brazi extrem de inalti de 450 cm. Puteti alege, de asemenea, dintre brazi clasici, inguste sau foarte largi. Toata lumea va gasi dimensiunea ideala.

De asemenea, puteti sa va coordonati culorile bradului de Craciun si cu alte obiecte de mobilier, nu doar cu ornamente. Brazii albi, acoperiti de zapada densa, se remarca frumos in spatiile moderne, pline de lumina. De asemenea, puteti alege dintr-o varietate de nuante de verde, iar daca va plac accesoriile extravagante pentru casa, nu trebuie sa treceti cu vederea un brad de Craciun intr-o nuanta unica de mov.

Brazi de Craciun 3D intr-un ghiveci

Brazii de Craciun eleganti din ghiveci sunt garantati a fi imposibil de distins de cei vii. Acesti brazi nu ocupa mult spatiu, asa ca ii puteti amplasa cu usurinta oriunde in camera. Vor arata grozav pe comode, dulapuri sau ca decoratiuni pe hol sau in hol.

De asemenea, brazii 3D in ghiveci sunt disponibili intr-o varietate de tipuri diferite. Fie ca preferati bradul, molidul sau mini-pinul, veti gasi cu siguranta ceea ce va trebuie. Brazii sunt oferiti fie intr-un ghiveci negru din plastic, fie intr-un ghiveci elegant din panza de sac.

Ingrijirea unui brad de Craciun artificial

Cel mai mare avantaj al brazilor de Craciun artificiali este caracterul lor practic. Nu necesita aproape nicio ingrijire speciala, asa ca trebuie doar sa urmati cateva recomandari.

  • Descompuneti arborele in conformitate cu instructiunile de descompunere a arborelui.
  • Nu expuneti bradul de Craciun artificial la o sursa directa de caldura.
  • Nu trageti ramurile bradului cu o forta excesiva.
  • Depozitarea bradului de Craciun

Cel mai bun mod de a depozita bradul de Craciun artificial este sa il lasati in starea desfasurata dupa Craciun, sa il acoperiti cu un plastic de culoare inchisa si sa il depozitati in garaj, in pivnita sau in alta incapere nefolosita.

Cu toate acestea, nu toata lumea are spatiul necesar pentru a depozita un brad de Craciun in acest mod. Daca aveti un spatiu limitat pentru a depozita bradul, va recomandam sa readuceti bradul la starea initiala si sa il puneti inapoi in cutie.