Cum procedezi cand iubitei tale nu ii place aurul?

0
Cum procedezi cand iubitei tale nu ii place aurul?

Chiar daca este considerat a fi unul dintre cel mai pretioase metale, aurul galben nu este placut de toate reprezentantele sexului frumos. Exista o categorie de femei care sunt indragostite iremediabil de argint. Cele mai multe apreciaza luciul deosebit al acestui material, culoarea speciala, dar si felul in care le pune in evidenta trasaturile. Pentru femeile cu tonuri reci ale pielii, argintiul intr-adevar reprezinta cea mai buna optiune.

Totusi, cel mai probabil nu ai dori sa ii oferi iubitei tale un inel de logodna care sa fie din argint. Scopul tau e sa o impresionezi, de aceea trebuie sa gasesti alte optiuni, care sa respecte estetica argintului de care este atat de mult indragostita. Pentru a te scoate din incurcatura, iti voi oferi cateva recomandari de cateva astfel de metale pretioase, pentru un efect garantat wow.

Aurul alb

Cine a spus ca nu ai putea sa optezi pentru aceasta varianta? Pana la urma, aurul galben este cel care nu ii place in mod special. In magazinele online exista o multitudine de inele de logodna din aur alb care cu siguranta iti vor capta atentia. In plus, aurul alb are un aspect extrem de placut, care poate sa intreaca cu mult metalul pretios apreciat de iubita ta. Tot ce va mai trebui sa faci e sa gasesti diamantul potrivit si gata, ai tot ceea ce iti trebuie sa o impresionezi in cel mai placut mod posibil.

Ai grija sa te imbraci cat de cat elegant, iti doresti sa fie un eveniment de neuitat! Tu in pantaloni sport, adidasi rosii si geaca de fas…crede-ma, nu e chiar cea mai buna alegere. Peste ani e posibil sa devina o amintire caraghioasa. Si nu, nu iti doresti asta, crede-ma.

Platina

Cu mult mai scumpa decat aurul, platina poate sa fie cea de a doua optiune pentru montura inelului de logodna. Chiar daca pretul initial ti se va parea putin cam umflat, fii sigur ca peste cativa ani, un asemenea inel isi va pastra intacta frumusetea. In plus, exista posibilitatea ca valoarea sa fie intr-un continuu trend ascendent. Pana la urma, e si aceasta o optiune demna de luat in considerare.

Paladiul

Este ultima fita in ce priveste metalele pretioase. Multe dintre vedetele autohtone, cat si cele internationale opteaza tot mai mult pentru aceasta varianta, a bijuteriilor create din acest metal pretios. Daca ii vei achizitiona un asemenea inel, care sa aiba in componenta acest metal, fii sigur ca o vei uimi. Va aprecia si mai mult eforturile tale de a-i cumpara ceva unic, care se gaseste mult mai greu decat in mod normal.

Daca doresti sa impresionezi iubita in ziua cea mare, ar trebui sa iei in considerare aceste optiuni. Cu un asemenea inel, care se muleaza pe preferintele personale ale acesteia, succesul iti va fi garant pe deplin.

Mai trebuie doar sa gandesti una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste, sa te imbarbatezi si vei obtine un „Da!” hotarat.

Pe Diamag.ro vei gasi o multitudine de inele de logodna din aur alb, cu design impresionant!