Cinci motive pentru care sa iti cumperi un fotoliu de masaj

0
Cinci motive pentru care sa iti cumperi un fotoliu de masaj

Cei care au vazut fotolii masaj prin marile centre comerciale si oameni care se cufundau in visare odata ce se lasau cuprinsi de pernele acestora au motive intemeiate de nedumerire.

In primul rand, ce ii face pe unii oameni sa aleaga acest mod de relaxare, in locul traditionalelor saloane de masaj? Mai apoi, de ce si-ar cumpara cineva un fotoliu cu un aspect atat de greoi, in locul celor clasice, care sa se asorteze cu restul mobilierului?

In fine, cine garanteaza eficienta masajului produs de aceste aparente obiecte de mobilier? Ei, bine, toate aceste nedumeriri ne vor fi spulberate odata cu achizitia sau cu prima proba pe care o facem la aceste fotolii masaj.

Scapa de programarea la salonul de masaj

In primul rand, achizitia de fotolii masaj este o alternativa la clasicele saloane de masaj traditional, in care trebuie sa obtii din timp programare, contra unor sume care nu sunt deloc de neglijat.

Daca sunteti dintre cei care calcati des pragul saloanelor de masaj, faceti singuri o socoteala cati bani cheltuiti intr-un an la programarile cu ora, iar apoi calculati rentabilitatea unui fotoliu masaj profesional.

La un cost orar de minimum 200 de lei, cat se plateste la momentul actual la saloanele din aproape orice localitate din tara, ne dam singuri seama ca, intr-un an de zile, cheltuiala cu un astfel de scaun ar fi amortizata.

In plus, odata ce ai propriul fotoliu masaj nu mai esti nevoit sa iti imparti timpul cu programarile la salon, nici sa bati drumul pana la acesta, prin traficul aglomerat al orasului. Pur si simplu, dupa o zi de munca, vii acasa, te intinzi in fotoliu, iar acesta stie mai departe cum sa procedeze pentru a-ti reda energia.

Ergonomic si confortabil

In cazul in care nu ai incredere in posibilitatile de relaxare intr-un astfel de fotoliu, nu ai decat sa-l incerci. Acesta are diverse pozitii, astfel incat se pliaza pe orice corp, avand posibilitatea de a deveni din fotoliu un adevarat pat in care sa stai cu picioarele intinse aproape perfect.

Mai mult, acesta poate lua pozitia fara gravitatie, in care corpul aproape ca pluteste, beneficiarul avand picioarele intinse la un unghi rezonabil fata de pozitia capului.

Ocupa putin spatiu

Te gandesti ca nu ai loc unde sa iti amplasezi un fotoliu masaj profesional? In ciuda aspectului sau relativ masiv, trebuie sa aveti in vedere ca toate modelele de fotolii masaj expuse pe site-urile de profil sunt deosebit de ergonomice, putandu-se roti in orice pozitie la doar cativa centimetri de perete.

Mai mult, inaltimea sa e datorata faptului ca acestea se pliaza pe aproape orice statura umana, masajul cuprinzand atat capul, cat si talpile picioarelor.

Stie unde sa actioneze

Nu in ultimul rand, fotoliile de masaj din ziua de azi sunt atat de inteligente incat stiu singure unde si cum sa actioneze.

Beneficiind de tehnologie de ultim moment, acestea sunt concepute pe sisteme de role si perne inovative, capabile sa cuprinda aproape fiecare muschi uman.

Terapie prin muzica si culoare

Totodata, unele modele iti ofera posibilitatea de a te relaxa total prin muzica si culoare, acestea beneficiind de sisteme de boxe si iluminat ambiental incorporate.