Cateva tipuri de huse de telefoane

0
Cateva tipuri de huse de telefoane

Inca de la aparitia lor telefoanele mobile au revolutionat felul in care comunicam, oferindu-ne posibilitatea de a pastra legatura cu cei apropiati chiar daca distanta fizica dintre noi reprezenta un impediment in trecut. In doar cateva secunde putem sa apelam si sa auzim vocea iubitului sau iubitei de peste ocean. Acum o suta de ani ideea de comunicare cu o persoana la o distanta foarte mare prin intermediul unui anumit dispozitiv nu exista, iar in prezent noi consideram lucrul respectiv ceva normal, uitand cat de uimitor este.

Telefoanele din ziua de astazi nu se mai numesc telefoane ci smartphone-uri, iar mai recent nu mai sunt denumite nici smartphone-uri, ci phablet-uri, datorita faptului ca au o dimensiune mult prea mare pentru a putea fi incadrate in categoria telefoanelor, insa sunt prea mici pentru a fi incadrate in categoria tabletelor, de aici si denumirea de phablet.

Indiferent insa de denumire un lucru este sigur, marimea ecranelor a crescut exponential de-a lungul timpului, iar acest lucru cu toate ca este unul cu desavarsire pozitiv aduce si unele parti mai negative pe care multi nu le iau in considerare. Un telefon fara o protectie corespunzatoare si cu un ecran al carei marime este de peste 5 inch poate sa fie stricat extrem de usor.

Tot ce trebuie sa faci este nu sa-l scapi pe o suprafata dura, ci sa il pui pe o suprafata cu fata in jos si risti sa apara mici zgarieturi care afecteaza imaginea telefonului si calitatea ecranului.

De aceea achizitionarea unei huse de telefon este foarte importanta mai ales pentru un telefon cu un ecran de o dimensiune foarte generoasa.

Husele de telefoane pot sa fie impartite in general in trei categorii, in functie de scop, si anume de a oferi protectie, de a mari accesibilitatea si de a arata bine. Husele de telefon personalizate care ofera protectie sunt de regula fabricate din materiale dure ceea ce iti protejeaza telefonul si in acelasi timp poate sa strice aspectul adaugand cativa milimetri in plus la grosime.

Husele care maresc accesibilitatea pot fi clipsurile care incorporeaza telefonul oferindu-i protectie la spate, insa iti permite sa folosesti ecranul fara a indeparta husa. Partea negativa a clipsurilor este ca ecranul este in mare parte vulnerabil, ceea ce inseamna ca nu este o investitie inteleapta daca iti doresti protectie pentru ecran.

Ultima categorie, cea legata de stil se refera la huse de telefon care ofera un procent minim atat de siguranta cat si de accesibilitate, insa arata foarte bine. Aceste huse pot sa fie si personalizate, ceea ce inseamna ca atunci cand iti vei scoate telefonul din buzunar toti din jurul tau se vor uita uimiti la cat de bine arata atat telefonul dar si husa.