Care sunt cele mai interesante locuri din Mauritius?

0
Care sunt cele mai interesante locuri din Mauritius?

Foarte multe persoane aleg sa plece in vacanta in Mauritius. Unii aleg sa viziteze aceasta locatie pentru ca deja in Europa au vizitat cele mai frumoase locuri, asa ca doresc sa aiba parte de experiente unice si vacante exotice.

Altii isi indreapta atentia spre aceasta destinatie de vacanta prin intermediul Travel Matters atunci cand intentioneaza sa plece in luna de miere. De mentionat este faptul ca Mauritius are o multime de locuri interesante de aratat, asa vom enumera cateva in cele ce urmeaza.

Gradina Botanica Pamplemousses

De asemenea, cunoscut sub numele de Garden Seewoosagur Ramgoolam Botanical Garden, terenul acopera 60 de acri de teren si dispune de o serie de soiuri de palmieri.

O caracteristica unica a gradinii sunt iazurile ei uriase de crin, cu tanguri si broaste, pomi fructiferi cu lilieci agatati de ramuri, lacuri cu testoase uriase si pesti, fara a uita copacii plantati de figuri celebre, printre care Nelson Mandela si Indira Ghandi.

Chateau de Labourdonnais

In inima unui spatiu natural splendid, Chateau de Labourdonnais va ajuta sa redescoperiti stilul de viata mauritian al secolului al XIX-lea. Renovat in mod stralucit, acest conacs, construit in 1859, si-a redobandit toata splendoarea originala si ofera o experienta unica vizitatorilor.

Dupa vizitarea castelului, puteti avea o promenada in gradina sa, apoi puteti vizita distileria acestuia si, in cele din urma, puteti degusta produsul Rhum produs local la Rhumerie des Mascareignes. La imobil veti avea, de asemenea, posibilitatea de a gusta bucataria tipica din Mauritius, care fara indoiala, va fi o pura exaltare la gusturile dvs.!

Ile Aux Cerfs

O mare insula exterior Mauritius, Iles Aux Cerfs este situata pe Coasta de Est, cu plaje spectaculoase cu nisip alb, palmieri si apele de toate nuantele de albastru. Acesta ramane una dintre atractiile principale ale insulei. Acolo, laguna albastra va va face sa va simtiti ca si cum tocmai ati ajuns pe o insula de comori.

Iles aux Cerfs este locul perfect pentru a va relaxa, bucurati-va de un gratar si mergeti la parasailing pentru a avea o vedere aeriana maiestuoasa a acestui izvor curat. Plaja principala a insulei ofera servicii de baza, inclusiv restaurante care servesc mancaruri gustoase. Acesta gazduieste de asemenea terenul de golf Bernard Langer.

Grand Bassin

Grand Bassin, un vulcan disparut, acum un lac ridicat in munti, la aproximativ 1800 de metri deasupra nivelului marii, este cel mai sacru loc hindus de pe insula Mauritius. Este, de asemenea, un loc de interes renumit. Pe loc, veti putea vizita un templu dedicat Domnului Shiva.

Oamenii insulei cred ca este plina de ape sfinte din raul Gange din India, cu ocazia faptului ca oamenii Maha Shivaratree fac pelerinaje de la casele lor la lac pe jos, purtand carute religioase (Kawals) pe intreaga cale. Exista, de asemenea, o statuie maiestuoasa de 108 metri pentru Shiva, care aduce o nota de unicitate acelei locatii specifice.

Ei bine, in afara de minunatele plaje spre care isi indreapta turistii atentia, acestea sunt cateva dintre cele mai interesante locuri de vazut din Mauritius.