Cand se monteaza senzori de nivel la o pompa submersibila?

0
Cand se monteaza senzori de nivel la o pompa submersibila?

Pompele submersibile sunt echipamente care au nevoie pentru functionarea optima de un panou pompa cu senzori de nivel. Un asemenea panou cu senzori de nivel poate sa fie montat pe orice tip de pompa – pompe submersibile pentru ape murdare sau pompe submersibile pentru ape curate, cat si pentru pompe de suprafata.

Cand se monteaza senzori de nivel la o pompa submersibila?

Un panou pompa cu senzori de nivel se poate monta atat cand se instaleaza pompa submersibila dar si dupa ce aceasta a fost instalata. Schema de instalare permite interventia pe teava si drept urmare, aceasta se poate face si dupa ce pompa submersibila a fost instalata deja.

Un alt raspuns pentru intrebarea „Cand se monteaza senzori de nivel la o pompa submersibila?” poate sa fie si schema de mai jos, in care este detaliat modul de instalare al unui panou pompa cu senzori de nivel.

Ce poate face un panou pompa cu senzori de nivel?

Un panou pompa cu senzori de nivel are cateva avantaje nete in functionarea optima a pompei, fie ca este pompa submersibila de ape murdare sau curate, fie ca este pompa de suprafata.

In primul rand, un panou pompa cu senzori de nivel  are display pe care putem vizualiza toate datele in timp real. De asemenea, un panou pompa cu senzori de nivel are dubla protectie lipsa apa, are trei senzori de nivel si puteme vedea puterea ampermetrica afisata pe ecran (pe dispay) in timp real.

Un panou pompa cu senzori de nivel are patru tipuri de protectie. Primul este protectia ampermetrica, al doilea este protectiea pentru subtensiune, al treilea este protectia in caz de supratensiune. Avem si o a patra protectie, protectia in caz de scurt-circuit si, peste toate, avem o functie extrem de importanta care permite mersul in bune conditii al pompei, functia de resetare automata.

De mentionat ca un panou pompa cu senzori de nivel poate functiona concomitent cu un presostat mecanic sau flotor electric.

De unde cumparam un panou pompa cu senzori de nivel?

Un panou pompa cu senzori de nivel poate sa fie cumparat atat din magazinele online cat si din cele fizice, cu conditia sa fie magazine specializate in materiale si echipamente pentru instalatiile sanitare.

Nu se recomanda achizitia acestor echipamente de automatizari din magazinele care nu au acest domeniu ca fiind principalul obiect de activitate, deoarece nu exista personal calificat care sa aleaga produsele in functie de calitate si de automatizari.

La magazinul de instalatii sanitare shop-einstal.ro pe care il gasiti fizic in Bucuresti, Soseaua Mihai Bravu nr.540-562 complex Impact Center sector 3 gasiti panou pompa cu senzori de nivel direct in stocul magazinului iar, in cazul unei comenzi online, acesta va fi livrat prin curierat rapid direct la adresa dorita.

Un panou pompa cu senzori de nivel beneficiaza de garantie de doi ani atat pentru persoane fizice cat si juridice. Fiind un produs care protejeaza pompa submersibila sau de suprafata, este absolut normal sa fie achizitionat si montat inca de la instalarea acesteia, pentru evitarea accidentelor nedorite si care, cel mai adesea, duc la avarierea ei totala.