About

Un alt blog si un nou blog-er la orizont. Da, asa este. M-am tot uitam, am vazut si citit tot felul de blog-uri, insa (dupa parerea mea) putine merita sa fie vizitate si mai ales citite.

De ce? Pentru ca majoritatea alearga dupa “rating”, aruncand pe paginile lor subiecte de scandal sau comentarii banale doar pentru a mai face pe cineva sa intre si sa citeasca. Din pacate, asa este, in ziua de azi subiectele de scandal au priza la public, iar mass-media (in mare parte) profita de acest lucru tocmai pentru a-si ridica audienta, fara sa se mai gandeasca sa tina cont de ideea ca a fi cel mai bun si a avea rating-ul cel mai mare inseamna o lupta cu ce e mai bun pentru a ajunge sa fi cel mai bun.

La noi in popor avem a vorba: “Tonul face muzica”. Asa este si vorba aceasta din batrani se potriveste perfect cu ceea ce se intampla in mass-media. Toti abordeaza aceleasi subiecte, dar doar unii stiu sa le “dea viata”, si asta pentru ca trebuie sa ai acel feeling, sa traiesti, sa simti, si mai ales sa pui suflet ca sa poti insufleti ceea ce faci. Asa este si cu blogurile si cei care le au.

Totul se rezuma la : “hai sa fac si eu un blog si sa-i intrec p’aia, sa am mai multi vizitatori ca el”. E ok, ideea in sine, de a fi mai bun ca ceilalti, e buna, dar pacat ca pana la urma se ajunge doar la a ingrosa randurile celor multi, banali si care practic nu au nimic in comun cu ceea ce inseamna sa scri o stire, o ideea, un gand, sa-i dai viata, sa atragi cititorii prin felul tau de a scrie.

E pacat sa uitam de ceea ce e frumos si bun si sa vedem doar ce e urat si rau. Cu toate ca si asta e adevarat, ca viata, timpul si societatea in care traim, sunt pline de urat si rautati, mai exista inca si multe parti bune si frumoase pe care er trebui sa nu le lasam sa treaca pe langa noi fara sa le observam si sa ne bucuram de ele.

Iar cei care nu le vad, care nu le stiu, sa le afle de la noi cei care carora inca ne pasa de ce e frumos, bun si merita. Eu zic ca merita si se poate, de aceea voi incerca sa le fac auzite si vazute prin intermediul blog-ului meu. Welcome and enjoy my blog!