5 motive pentru a alege centralele Stropuva

0
5 motive pentru a alege centralele Stropuva

Stropuva reprezinta una dintre cele mai cunoscute marci de centrale pe combustibil solid din Romania. Popularitatea si-au castigat-o prin o calitate incontestabila a produselor fabricate, calitate care se vede si in numarul mare de avantaje pe care centralele Stropuva le au.

De asemenea, foarte multi dintre noi tinem cont de marca produsului atunci cand facem cumparaturi. Ba chiar putem spune ca reprezinta unul dintre cele mai importante criterii pe care le folosim pentru a alege produsele pe care le cumparam.

Asa cum spuneam, Stropuva este unul dintre cele mai apreciate branduri de centrale pe lemne de la noi, fiind recomandat atat de catre clienti cat si despre instalatori.

Iar daca esti in cautarea unei centrale pe lemne bune, atunci este foarte probabil sa ai deja in vedere centrala pe lemne Stropuva. Pentru a te convinge ca este o achizitie care merita realizata din toate punctele de vedere, iti vom oferi 5 motive principale care recomanda centralele Stropuva:

Autonomie cum rar mai intalnesti la centralele pe lemne

Confortul reprezinta un detaliu foarte important atunci cand alegi o centrala pe lemne. Nu iti doresti ca in cele mai geroase zile ale iernii sa fii nevoit sa iesi din casa in miez de noapte pentru a alimenta centrala, nu? Ei bine, de aceea ar trebui sa ai in vedere centralele Stropuva.

Acestea se remarca cu o autonomie foarte mare, care garanteaza si mult confort totodata. Practic, datorita buncarului foarte generos dar si a principiului de ardere timp lumanare, un singur rezervor de lemne garanteaza arderea si caldura in locuinta timp de 30 de ore, ceea ce cu siguranta este superb.

Practic, alimentezi dimineata iar pana a doua zi nu mai ai grija alimentarii centralei. Te poti bucura de momentele frumoase alaturi de familie chiar si atunci cand temperaturile de afara sunt cu mult sub 0 grade.

Randament foarte bun – consum minim

Centralele Stropuva sunt apreciate si pentru faptul ca garanteaza costuri mici pentru incalzire. Foarte multe persoane au afirmat faptul ca au reusit sa faca economii consistente dupa ce si-au schimbat centrala si au optat pentru un cazan Stropuva.

Principiul de ardere tip lumanare face ca focul sa arda incet si sa se foloseasca intreaga putere calorica a lemnului, rezultand astfel o ardere indelungata si eficienta.

Siguranta la cel mai inalt nivel

Siguranta reprezinta un aspect care ar trebui sa ne preocupe pe toti. Drept urmare, este necesara alegerea unei centrale care sa inspire cat mai multa siguranta.

Certificarile obtinute, elementele de siguranta din dotare dar si faptul ca se monteaza in afara locuintei fac ca modelele de centrale Stropuva sa fie considerate a fi printre cele mai sigure centrale pe lemne disponibile la ora actuala in Romania.

Usor de intretinut

Intretinerea centralelor pe lemne reprezinta un capitol de care foarte multe persoane se feresc. Acestea evita centralele pe lemne deoarece cred ca trebuie sa piarda foarte mult timp pentru intretinerea lor, ceea ce nu este intocmai prea corect. Este necesara insa alegerea unei centrale de calitate, asa cum sunt modelele Stropuva.

In cazul acestor centrale nu trebuie decat sa indepartezi cenusa atunci cand este cazul si sa folosesti o perie de sarma pentru a curata peretii cazanului de doua ori pe luna. Mai trebuie sa ai in vedere si curatarea cosului de fum. Toate aceste lucrari sunt simple si usor de efectuat.

Garantie extinsa

Garantia este un detaliu foarte important atunci cand facem investitii consistente. Iar achizitia centralei poate fi considerata o investitie majora. Drept urmare, ar trebui sa optezi pentru o centrala care vine la pachet cu o garantie cat mai extinsa dar si cu durata de functionare indelungata.

Asadar, ai 5 motive solide pentru care ar trebui sa optezi pentru centralele Stropuva. Folosind un astfel de model de centrala, vei descoperi cu siguranta mult mai multe.